Akcija!

Atlas starega Egipta za otroke

, , , , , ,

Original price was: 26,90€.Current price is: 19,90€.

Atlas starega Egipta za otroke – raziščimo eno najbolj občudovanih civilizacij na šestih zložljivih zemljevidih

Pred več kot pet tisoč leti se je ob reki Nil razvila civilizacija, katere znamenitosti in ostanke še vedno občudujejo ljudje z vsega sveta. Piramide, templje, grobnice, kipe vladarjev, stebre, obeliske in druge spomenike lahko v Egiptu vidiš, kamor koli pogledaš. Kljub temu pa številne znamenitosti še vedno čakajo, da jih izkopljejo izpod afriškega peska. Ni še popolnoma jasno, kako so egipčanski graditelji zmogli zgraditi tako velike in lepe zgradbe s tehnologijo, ki so jo imeli v tistem času. Sprehodimo se skupaj. Oglejmo si najčudovitejše egipčanske znamenitosti. Poizvedimo, kakšno je bilo življenje v starem Egiptu za faraone, uradnike, vojake in navadne ljudi.

V atlasu boste našli stari Egipt na šestih velikih zložljivih zemljevidih. Kako so bile videti najčudovitejše egipčanske stavbe v svojem najlepšem obdobju. Templje in zaklade starega Egipta. Egipčanske piramide, kako so bile videti in kako so jih zgradili. Egipčanske bogove in faraone. Dolino kraljev, grobnice in mumificiranje.

V zbirki so izšli tudi: Atlas človeškega telesa, Atlas prazgodovinskega sveta, Atlas rek, Atlas vesolja, Atlas živali, Atlas antične Grčije, Atlas vulkanov

 

 

https://www.nms.si/en/exhibitions/permanent/350-Egyptian-Collection-at-the-National-Museum-of-Slovenia

Teža 572 g
Dimenzije 23,5 × 2 × 26,5 cm
Avtor Oldřich Růžička
Ilustrator Tomáš Tůma
Prevajalec Mojca Žnidaršič
Število strani 42
Vezava Trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Atlas starega Egipta za otroke”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Podobni izdelki