Akcija!

Atlas zgodovine – Thiago de Moraes

, , , , , , , , ,

31,90

973 na zalogi

Avtor o svojih knjigah na Valu 202Zgodovina je resna stvar, a to ne pomeni, da ne more biti zabavna. Atlas zgodovine te bo popeljal na čudovito potovanje okoli sveta in ti pokazal, kako se je človeštvo v več tisočletjih spreminjalo ter razvijalo. Seveda je te zgodovine veliko, zato smo morali skrbno premisliti, kaj vključiti v knjigo. Raziščeš lahko petnajst izjemnih svetov od starodavne Mezopotamije do našega modernega globalnega sveta. Atlas zgodovine zapolnjujejo izjemni liki – srečal boš cesarje in raziskovalce, gusarje in astronavte. Trčil boš ob Kleopatro in Stephena Hawkinga. Le drobno svarilo: če boš naletel na Džingiskana in njegove mongolske vojščake, bi se bilo pametno pri priči predati.

V zbirki je izšel tudi Atlas mitov, ki vas vabi, da vstopite v mitološke svetove in si preberete, kako je dvanajst izjemnih kultur videlo svet.

Knjiga je prejela priznanje zlata hruška.

 

https://www.facebook.com/morfemovacitalnica/videos/listamo-po-straaa%C5%A1no-zanimivi-novosti-thiago-de-moraes-avtor-na%C5%A1e-uspe%C5%A1nice-atla/2464490610523628/

Avtor o svojih knjigah:

https://val202.rtvslo.si/podkast/evropa-osebno/2948287/174917422

Teža 1100 g
Dimenzije 28,5 × 33,5 cm
Avtor Thiago de Moraes
Ilustrator Thiago de Moraes
Prevajalec Maja Novak
Število strani 90
Vezava Trda vezava

4 mnenja za Atlas zgodovine – Thiago de Moraes

 1. Andrej Dular

  Super krasna knjiga in super krasna založba!

 2. Gordana V. M.

  Priporočam

 3. Zlatko Mihajlovič

  Prestiž in kvaliteta!

 4. Nataša Brecelj

  Se strinjam. Kvalitetna darilna knjiga. Je še moj možem nergači zgodovinar knjigo pohvalil.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezave do interaktivnih vsebin: Koliko znam, koliko veljam – prvi kviz Koliko znam, koliko veljam – drugi kviz Križanka Pobarvaj kraljico Elizabeto I.! Pobarvaj Julija Cezarja!

Podobni izdelki