Atlas zgodovine – Thiago de Moraes

, , , , , , ,

36,90

Zgodovina je resna stvar, a to ne pomeni, da ne more biti zabavna. Atlas zgodovine te bo popeljal na čudovito potovanje okoli sveta in ti pokazal, kako se je človeštvo v več tisočletjih spreminjalo ter razvijalo. Seveda je te zgodovine veliko, zato smo morali skrbno premisliti, kaj vključiti v knjigo. Raziščeš lahko petnajst izjemnih svetov od starodavne Mezopotamije do našega modernega globalnega sveta. Zemljevidi civilizacij v Atlasu zgodovine so posebni: zapolnjujejo jih izjemni liki – srečal boš cesarje in raziskovalce, gusarje in astronavte. Trčil boš ob Kleopatro in Stephena Hawkinga. Le drobno svarilo: če boš naletel na Džingiskana in njegove mongolske vojščake, bi se bilo pametno pri priči predati.

Knjiga čaka, da jo vzameš v roke in se poglobiš v zgodovino – vseeno pa upamo, da bo to le začetek in da te bo navdihnila k iskanju novih podatkov o čudoviti (ter včasih strahotni) zgodovini človeštva.

 

https://www.facebook.com/morfemovacitalnica/videos/listamo-po-straaa%C5%A1no-zanimivi-novosti-thiago-de-moraes-avtor-na%C5%A1e-uspe%C5%A1nice-atla/2464490610523628/

Teža 1100 g
Dimenzije 28.5 × 33.5 cm
Avtor Thiago de Moraes
Ilustrator Thiago de Moraes
Prevajalec Maja Novak
Število strani 90
Vezava Trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Atlas zgodovine – Thiago de Moraes”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezave do interaktivnih vsebin:

Podobni izdelki