Akcija!

Frida in zmaj Artur Gaj v Španiji – Tatjana Pregl Kobe

, , , , ,

14,90

ID produkta: 2190 Šifra: 9789617034455 Kategorije: , , , , , Oznaka:

Frida in zmaj Artur Gaj nam z zgodbo predstavita Španijo, ko obiskujeta in predstavljata burno zgodovino velikih mest: Madrida, Barcelone, Toleda, Granade, pokrajin in otokov v Sredozemskem morju in na Atlantskem oceanu.
Navduševali se bomo nad različnimi zgodovinskimi pripovedmi o kraljici Izabeli I. Kastiljski in njenem možu Ferdinandu 11. Aragonskem ter o drugih kraljih Španije … Spoznali bomo umetnike, ki jih pozna ves svet: slikarje Et Greca, Goyo, Velazqueza, Dalija, Miroja, Picassa, Tapiesa, pesnika de la Vega in Lorco, pisatelja Cervantesa in Unamuna, tenorista Dominga in Carrerasa, režiserja Bunuela in Almodovarja ter izjemnega arhitekta Gaudija. Poučili se bomo o bikoborbah, o romarskih poteh, o Kolumbovem odkritju Novega sveta, o najznačilnejših jedeh, o energičnem plesu flamenku o.. Njuno potovanje skupaj s prijateljicama podgana) Manco in zajčico Zojo nam bo gotovo približalo življenjski utrip Španije, približalo njeno zgodovino in umetnost.

Knjiga Frida in zmaj Artur Gaj v Španiji je pravljični sprehod skozi lepote Španije, hkrati pa čudovit vodnik po deželi, ki je znana po bogati zgodovini, umetnosti, arhitekturi …

Teža 635 g
Dimenzije 23 × 25 cm
Avtor Tatjana Pregl Kobe
Ilustrator Tina Dobrajc
Število strani 76
Vezava Trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Frida in zmaj Artur Gaj v Španiji – Tatjana Pregl Kobe”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Podobni izdelki