Percy Jackson in olimpijci: Tat strele

Percyja mama pošlje v Tabor polkrvnih, poletni tabor za polbogove, kjer Percy izve, da je njegov oče Pozejdon, grški bog morja. Skupaj s prijateljema – satirom in polboginjo, Atenino hčerko – se odpravi na nevarno nalogo, ki jih čez ZDA pelje do vrat v podzemlje, da bi preprečili uničujočo vojno med bogovi.

Percy Jackson in olimpijci: Morje pošasti

Percy, Annabeth in Tyson se odpravijo na nalogo, da bi našli zlato runo in zavarovali meje Tabora. Med potjo na ladji za križarjenje odkrijejo pretresljivo resnico, obiščejo otok znane čarovnice in se čez Morje pošasti odpravijo na Polifemov otok, kjer se bodo soočili s smrtjo.

Percy Jackson in olimpijci: Prekletstvo titanov

Percy, Annabeth in Thalia gredo v internat v Mainu, da bi polbogova Nica in Bianco di Angelo pospremili v Tabor polkrvnih. Napade jih mantikora in ugrabi Annabeth. Orakelj izreče prerokbo in lovke se odpravijo na nalogo, na katero Percy ne sme. Vseeno se izmuzne iz tabora in se odpravi iskat Annabeth. Pot mu prekrižajo pošasti in zaplete se v nevarne in skoraj brezizhodne položaje.

Percy Jackson in olimpijci: Bitka v labirintu

Bliža se vojna med olimpijci in titanom Kronosom. Celo varno zavetje Tabora polkrvnih je ogroženo, saj se Kronosova vojska pripravlja na vdor čez nekdaj nepredirne meje tabora. Da bi to preprečili, se morajo Percy in njegovi prijatelji odpraviti na nalogo skozi labirint; razvejan podzemni svet, kjer jih za vsakim vogalom čaka neprijetno presenečenje.

Percy Jackson in olimpijci: Poslednji olimpijec

Polkrvni se že vse leto pripravljajo na bitko s titani. Vedo, da so možnosti za zmago majhne, saj je vojska Kronosa, ki se je naselil v Lukovo telo, močnejša kot kdaj prej. Njegova moč raste z vsakim bogom in polkrvnim, ki ga pridobi na svojo stran. Medtem se olimpijci trudijo, da bi ukrotili podivjano pošast Tifona. Kronos začne svoj napad na New York, kjer Olimp čaka skoraj brez obrambe. Tako so Percy Jackson in vojska mladih polbogov tisti, ki morajo ustaviti gospodarja časa. Žal bodo za to plačali visoko ceno.

Novo v ponudbi - Percy Jackson se je vrnil!

Junaki Olimpa: Izgubljeni junak NOVO

Percy Jackson se je vrnil! PRVA knjiga iz zbirke Junaki Olimpa.
Trije novi junaki. En pogrešan polbog. Prekletstvo, ki grozi, da bo uničilo vse …

Junaki Olimpa: Neptunov sin NOVO

Percy Jackson se je vrnil! DRUGA knjiga iz zbirke Junaki Olimpa.
En preklet polbog. Dva nova junaka. Naloga, ki bo razklenila okove boga smrti …

Junaki Olimpa: Atenino znamenje NOVO

Tretja knjiga v seriji Junaki Olimpa. Ena usodna prerokba. Sedem pogumnih polbogov. Naloga: najti – in zapreti – vrata smrti. Annabeth se je zazdelo, da ji je nekdo na vrat položil hladno krpo. Spet je slišala šepetajoč smeh, kot bi ji prisotnost sledila z ladje.

Junaki Olimpa: Hadova hiša NOVO

Četrta knjiga v seriji Junaki Olimpa.
Tisoč smrtonosnih pošasti. Trije bojevniški polbogovi. Ena usodna odločitev.

Junaki Olimpa: Kri Olimpa NOVO

Peta knjiga v seriji Junaki Olimpa.
Sedem junaških polbogov. Še zadnja naloga. Največja mogoča žrtev.

Drage bralke in bralci, izkoristite BON21 za nakupe knjig v Morfemovi knjigarni.
+