Akcija!

Kako praznujejo božič po svetu

,

25.90 7.90

Product ID: 1167 Šifra: 9789616988391 Kategoriji: ,

Vsepovsod vonj po slaščicah in pecivu, slišijo se božične pesmi, vsa hiša je čudovito okrašena, mame pripravljajo dobre jedi in vsi se navdušeno veselijo obdarovanja. Si se kdaj spraševal, kako božič praznujejo drugod po svetu? Kljub temu da ga praznujejo skoraj vsepovsod, najdemo veliko razlik. V nekaterih državah na primer otroci darila odvijajo decembra, v drugih januarja. V nekaterih državah božič praznujejo v glavnem iz verskih razlogov, v drugih je bolj posvetni dogodek.

Si že kdaj slišal za kalikantzarja? In ali veš, kdo prinese darila otrokom na Finskem? Kaj je pan de jamón? Kje je mogoče, da se ljudje ob božiču sončijo in plavajo v morju? Če boš prebral to knjigo, boš izvedel veliko zanimivih novih stvari.

Povsod po svetu pa je enako, da božič ljudem daje priložnost, da preživijo mirne trenutke s svojimi bližnjimi. Mar ni prav to tisto najlepše, kar lahko prinese?

Poglej v čarobno stekleno kroglo in si oglej, kako božič praznujejo povsod po svetu. Odpeljala te bo, kamor boš hotel iti. Božična steklena krogla je skrita na vsaki sliki. Jo lahko najdeš?

Teža409 g
Dimenzije22 × 29 cm
Avtor

Pavla Hanáčková

Ilustrator

Mária Nerádová

Prevajalec

Mojca Žnidaršič

Vezava

Trda vezava

Število strani

40

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kako praznujejo božič po svetu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…